TIDIGARE PROJEKT

Tidigare projekt

Se några av våra inredningsprojekt. Kontakta oss gärna för mer information.

Kontor Mysec


På Mysec Sweden AB uppstod behovet av arbetsplatser

från 8 till 14. Lokalen i sig saknade fönster innåt vilket innebar att extra ljusinsläpp till hjärtat av kontoret, entrén och fikahörnan behövde tillföras. Nytt golv matchat med härligt jordiga kulörer, känslan av industri och grova material tillförde en häftig känsla i det nya kontoret. 

Kund toalett


I ett varuhus renoverades en kundtoalett.  Vi gjorde om dam, handikapp och herrtoalett med tre extra urinoarer. Vi hittade en tidlös, stilig och tuff inredning som passade för alla besökare. Det blev vitt blankt kakel, grått marmorklinker 60x60, lättstädat, väggspeglar till golv, tema guld och koppar på blandare och som fondvägg av mosaik bakom handfat, som specialbeställts i särskilda mått.

Utemiljö


I en bostadsrättsförening som hade bekymmer med att blommor i rabatterna blev nedtrampade och lätt uttorkade pga. dålig jordmån skapade vi en lösning med stora upphöjda odlingslådor i cortenstål. Alla markrabatter stenlades och fler platser för fler cykelställ skapades. Växterna försågs med ett automatiskt bevattningssystem i jorden så att man enkelt kan koppla på bevattning vid behov.

Personalmatsal


Nerslitna ytskick, möbler och nya behov att tillreda sin mat resulterade i en matsal med mjuka soffor, matchande fräscha kulörer och tapeter. Med en passage rakt igenom  matsalen skapades en tryggare och trivsammare rumsmiljö med omslutande väggar och en bättre akustik mot kökets slamrande ljud. 

Kontor Smederna 1


På Smederna 1 i Tumba har vi samarbetat med Homestyle design och Trillingbygg inrett kontor i tre etapper i samband med renovering. Entré, matsal, kontorsrum, wc, och omklädningsrum. Målet har varit att göra arbetsplatsen trivsam och tillgänglig för alla olika yrkesroller, ingengörer, smeder, ekonomi mfl.

Skyltfönster


Efter en totalrenovering i en butiksentré med nytt undertak i metall, målat i antracitsvart kulör med matchande spotlights skapades ett helt nytt skyltfönster i glas. Syftet var at skapa en välkomnande känsla till kunderna och hitta ett smidigt sätt att göra intressanta och säljande skyltningar. Glaset försett med dörrar och lås möjliggjorde att skyltningarna kunde byggas upp med exklusivare varor.

Utbyggnad av sommarhus


Huset har fått två utbyggnader inom loppet av ca 10 år. Den senaste i samarbete med Skäcklinge bygg på 15 kvm. Den delen som idag har plåttak har inretts med soffor som givit huset en lugn oas med en vacker utsikt. Den första utbyggnaden blev istället en utmärkt matsal med ett vackert solljus från morgon till kväll. Köket byggdes om med en stor och härlig köksö och förseddes med diskmaskin för stora middagar. 

Kundtjänst


Att skapa en arbetsplats för support till kundklubb, agera kundtjänst, hantera E-handel i en varuhusmiljö med långa öppettider var en utmaning. Behovet av att kunna sitta transparent, avskilt, tryggt och låsbart men ändå nära verksamheten blev en lösning i glas uppbyggt med vackra stolpar som följde med fastighetens grundmaterial på et fint sätt.

I samarbete med