TJÄNSTER

Bygga om eller renovera?

Se exempel på inredningsuppdrag som vi kan hjälpa till med.

Projektledning

Vi  hjälper er med hela uppdraget. Ni får tid till annat och har en personlig kontakt under hela uppdraget. Allt från start till klart.
Läs mer om processen här.

Förvaring

Har ni rörigt på kontoret eller i era förråd? Då kan ni behöva vår hjälp. Behovet kan finnas vart som helst. Enklare konsolsystem, platsbyggda garderober eller hyllor. Vi organiserar, strukturerar och inreder med smart förvaring på bästa sätt.

Utställningar & montrar

 Vi tar fram lösningar till företag som ställer ut på mässor. Allt från att ta fram förslag på en snygg och säljande monter med produktvisning, till att ha hela kontakten med mässan, entreprenörer och monterbyggare.

Kundmottagningar

Behöver ni bygga och planera för en ny kundinformation, kassa, reception eller mottagning. Då tar vi fram lösningen som passar för era behov. 

Inredning & materialval

Det är en riktig djungel ibland när man måste välja inredning. Vi hjälper bl.a.  fastighetsägare, mäklare och företag att välja inredning och möbler. Det kan vara till arbetsplatser, mottagningar, trapphus, tillval i nyproduktion eller i rotprojekt. Vi föreslår ytskikt som golv, klinker, kakel, färger, tapeter, möbler, gardiner, belysning, kök, badrum, mm.  

Kök & badrum 

Kök och badrum behövs i princip överallt. Vi tar fram snygga och  funktionella lösningar som passar alla behov oavsett vem som ska använda det.

Möbler & inredning

Vi tar fram förslag på möbler och  inredning med samtliga prisuppgifter. Ni får hjälp hela vägen från att de gamla möblerna tas bort till att de nya monteras och ställas på plats. 

Rum för personal

Vi hjälper er att skapa funktionella och trivsamma lösningar för personalen. Det kan vara i en matsal, ett aktivitetsrum, gym, eller pausrum. Vi skapar en struktur med rutiner så att ni kan hålla ordning och reda. 

Offentliga platser

Vi hjälper till att skapa trivsamma och funktionella lösningar för offentliga platser. Barnaktivitetsrum, kundtoaletter, cafér, restauranger i köpcentrum eller i vänthallar. Vi fixar även event i samband med familjefester eller invigningar.

Vi hjälper er som driver butiker, enskilda eller i kedjor. Vi kan erbjuda hjälp med butiksutveckling (retail), skyltning (vischual merchandising), säljmaterial (point of sales), butiksinredning men även koncept och varumärkesutveckling samt kampanjplanering. 

Butiker & skyltfönster 

Utemiljö

Är ni med i en  styrelse för en bostadsrättsförening eller äger en bostadsfastighet? Vi hjälper till att planera utemiljön och gör förslag på trevliga och funktionella lösningar som boende kan trivas i.

Kontor

Vi riktar oss till er som behöver hjälp med planlösningar för kontor, konferensrum eller gemensamma utrummen. Vi hjälper er med akustiklösningar, val av golv, färg eller ytskikt till väggar, skrivbord, kontorsstolarstolar, förvaringsmöbler, arbetsbord, konferensmöbler, belysning, gardiner, anslagstavlor, väggtexter, skyltning, dekor mm.